Attractiepark Vulcania in de Puy-de-Dôme

Attractiepark Vulcania in de Puy-de-Dôme

Attractiepark Vulcania in de Puy-de-Dôme

Bezoek met de familie het Vulcania attractiepark gelegen in het hart van de vulkanen in het Franse departement Puy-de-Dôme in de regio Auvergne-Rhône-Alpes. Het recreatiepark Vulcania is een leuke en een wetenschappelijke ervaring! Vulcania ligt op een kleine 40 minuten autorijden van je vakantiehuis Murol.

Attractiepark Vulcania in de Puy-de-Dôme
Ontdek de landschappen van de Auvergne-Rhône-Alpes, Puy-de-Dôme. De fascinerende geschiedenis van vulkanen en hun legendes, de schoonheden en kwetsbaarheden van onze planeet!

Vulcania is een park die uniek is in Europa, waar je kennismaakt met het fenomeen vulkaan. Bij een bezoek aan het park ervaar je de natuur en ontdek je de mysterie van de vulkanen en ervaar je wat de kracht van een vulkaan doet. Het is een ontdekkings- en wetenschappelijk park, dat midden in het vulkaangebied ligt op enkele kilometers van de vulkaan Puy-de-Dôme.

Je ervaart de aardschokken van een aardbeving of de explosie van een meteoriet die de aarde doorboort. In Vulcania kun je je vermaken en leren, genieten en basiskennis opdoen. Je ontdekt dat het machtigste spektakel dat van de natuur en de aarde is. Dit alles ervaar je in spectaculaire attracties.Het was leerzaam en leuk voor de kinderen, en je komt veel te weten over het vakantiegebied!
Echtpaar met kinderen – september


Wil je de aarde, haar mysteries en haar schoonheden ontdekken?

Vulcania, een uniek park in Europa met als thema vulkanen en planeet Aarde, combineert emoties en ontdekkingen om u een uitzonderlijk avontuur te laten beleven.

Website: www.vulcania.com
Bekijk: Vulcania op Google Maps


Veelgestelde vragen (FAQ)


Vakantiehuis Murol beschikbaarheid en verhuurprijs, online reserveren!

Vakantiehuis Murol

Beschikbaarheid en prijzen

Boek nu, online reserveren!


Like, tweet, pin, deel, whatsapp en mail!