Golf in de Puy-de-Dôme

Golf in de Puy-de-Dôme

Golf in de Puy-de-Dôme

Is golf één van je favoriete bezigheden? Waarom zou je dan niet één of meerdere dagen gaan golfen tijdens je vakantie. Of als je een golf vakantie wil hebben vakantiehuis Murol als uitvalsbasis gebruiken. In de Franse regio Auvergne-Rhône-Alpes kan je je favoriete hobby in de ongerepte natuur beoefenen. Je speelt hier vaak op de mooiste banen met oude bomen en vergezichten. In de omgeving van het vakantiehuis Murol zijn vijf afwisselende golfbanen allemaal binnen een straal van 75 kilometer!

Golf in de Puy-de-Dôme
In Auvergne-Rhône-Alpes, de Puy-de-Dôme liggen veel golfbanen midden in de schitterende ongerepte natuur.

Heerlijk een dagje wezen golfen en daarna lekker gegeten in het dorp Murol bij restaurant Picotin!
Golf echtpaar, dat elk jaar op golf vakantie gaatWe hebben een aantal mooie golfbanen op een rij gezet:

Voor de liefhebbers hebben we hier een aantal Franse golfbanen in regio Auvergne-Rhône-Alpes, departement Puy-de-Dôme op een rij gezet.

Golf de Charade
Een golfbaan in de buurt van Clermont-Ferrand. Royat Charade is een van de oudste golfbanen in de streek en de Puy-de-Dôme is zichtbaar vanuit het clubhuis.

Website: www.golfderoyatcharade.fr
Bekijk: Golf de Charade op Google Maps

Golf du Mont-Dore
Een golfbaan met een gemoedelijke sfeer en een prachtig uitzicht. De golfbaan van Mont-Dore bereikt zijn hoogtepunt op meer dan 1100 meter hoogte. Het ligt op nog geen 25 minuten van Murol en je zult volledig in de ban zijn van de verschillende panorama’s die je ziet tijdens het golfen.

Website: www.golfdumontdore.fr
Bekijk: Golf du Mont-Dore op Google Maps

Golf des Volcans
Deze baan is gelegen aan de voet van de Puy-de-Dôme, vlakbij de stad Clermont-Ferrand. Speel golf tussen dennen en berken in het midden van heide. De golfbaan is een prachtige 18-holes baan van 6495 meter lang met royale en open fairways, natuurlijke obstakels en greens.

Website: www.golfdesvolcans.com
Bekijk: Golf des Volcans op Google Maps

Golf de Riom
De golfbaan ‘Golf de Riom’ is een compacte 18-holes golfbaan met bunkers en waterhindernissen is geschikt voor alle beginners en gevorderde spelers.

Website: www.golfderiom.fr
Bekijk: Golf de Riom op Google Maps


Veelgestelde vragen (FAQ)

Ik golf graag tijdens de vakantie vakantie, zijn er golfbanen in de buurt van het vakantiehuis?

Ja. In de omgeving van het vakantiehuis Murol in het Franse departement Puy-de-Dôme zijn er verschillende 18 holes golfbanen. Op onze website hebben wij een aantal golfbanen uitgelicht. Zo is vakantiehuis Murol ook super geschikt voor een golfvakantie in Frankrijk. Deze golfbanen zijn geschikt voor beginners en gevorderde spelers. Interesse in een golfarrangement in Frankrijk?


Vakantiehuis Murol beschikbaarheid en verhuurprijs, online reserveren!

Vakantiehuis Murol

Beschikbaarheid en prijzen

Boek nu, online reserveren!


Like, tweet, pin, deel, whatsapp en mail!