Luchtsport in de Puy-de-Dôme

Luchtsport in de Puy-de-Dôme

Luchtsport in de Puy-de-Dôme

Ben je op vakantie in het vakantiehuis Murol en ben je bekend met luchtsporten of wil je de luchtsport wel eens beleven? Heb je altijd al een keer met een luchtballon willen meevaren, willen parapenten, paragliden, een parachutesprong maken of deltavliegen? In de Puy-de-Dôme kan het!

Luchtsport in de Puy-de-Dôme
Ontdek de mooie Franse omgeving van boven met een ballonvaart of een gemotoriseerde deltavlieger!

Vlieg over de vulkanen en ontdek de landschappen van ‘Het Centraal Massief’ die uniek zijn in Frankrijk deze luchtsporten zijn echte belevenissen die je nooit meer vergeet. Dankzij de vrijwel altijd aanwezige thermiek (verticale luchtstromingen) is de bergachtige Auvergne-Rhône-Alpes een ideaal gebied voor zweefvliegsporten.Toen we eenmaal hoog in de lucht waren beseften we pas wat een geweldig belevenis dit is om met het gezin te doen!
Echtpaar met kinderen – september


Ballonvlucht boeken en/of reserveren bij Lac Chambon

In Lac Chambon ongeveer 2,5km van het vakantiehuis Murol is de mogelijkheid om een ballonvlucht te boeken en/of andere luchtsporten te reserveren. Met 1500 ballonvluchten passagiers per jaar zijn het echte professionals in de ballonvaart!

Website: www.auvergne-montgolfiere.com


Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke luchtsporten zijn er in de buurt te beleven?

De Franse streek Puy-de-Dôme staat bekend om zijn sportieve uitdagingen. Wil je tijdens je vakantie je grenzen verleggen met spectaculaire luchtsporten? In de omgeving kan je luchtballon varen, parapenten, paragliden, parachutespringen en deltavliegen!


Vakantiehuis Murol beschikbaarheid en verhuurprijs, online reserveren!

Vakantiehuis Murol

Beschikbaarheid en prijzen

Boek nu, online reserveren!


Like, tweet, pin, deel, whatsapp en mail!