Paardrijden in de Puy-de-Dôme Auvergne-Rhône-Alpes Frankrijk

Paardrijden in de Puy-de-Dôme

Paardrijden in de Puy-de-Dôme

Wanneer liefhebbers van paardrijden naar de Auvergne-Rhône-Alpes, Puy-de-Dôme komen zeggen ze vaak: “Ik wil op een vulkanen gaan rijden!”. Deze paardrijtochten zijn typisch voor de Franse streek Auvergne-Rhône-Alpes. Soms kan je met je paard zelfs de kraters van de vulkaan in rijden! De paardrijrit op de vulkaan blijft een klassieker en is voor ruitersport liefhebbers die in ons vakantiehuis Murol verblijven een echte aanrader.

Paardrijden in de Puy-de-Dôme Auvergne-Rhône-Alpes Frankrijk
Ruitersport in Frankrijk omgeving Puy-de-Dôme. Rij alleen door de bossen en bergen of ga op paardrij excursie met een gids.

Overal in de Auvergne-Rhône-Alpes, Puy-de-Dôme zijn ruiterpaden aangelegd en deze ruiterpaden zijn duidelijk aangegeven, je kunt hier in een mooie omgeving met veel dorpjes, natuur en schitterende landschappen heerlijk paardrijden. Het departement Puy-de-Dôme is daarom ook een ideale bestemming voor een paardrijvakantie in Frankrijk.Het was een hele belevenis, paardrijden door de bergen tot op de vulkaan!
Sportief gezin met kinderen – augustus


Paardrijscholen en maneges voor trektochten en excursies

We hebben hier een paar suggesties voor ruitersport en paardrij excursies in de omgeving van Murol op een rijtje gezet. Mocht je tijdens je verblijf in het vakantiehuis Murol een goede manege, paardrijschool of leuke excursie zijn tegengekomen, laat het ons dan gerust weten dan kunnen we dat als tip aan de volgende gasten laten weten.

De omgeving van Les Camélias op ongeveer 20km van Murol biedt volop mogelijkheden voor ruiters. En nog geen 15km van Murol in Besse-et-Saint-Anastaise tref je ‘Ferme Equestre de Berthaire’ en op nog geen 30km ‘Les Écuries de la Dordogne’ in Le Mont-Dore organiseert het gehele jaar trektochten door het regionaal natuurpark van de vulkanen van de Auvergne-Rhône-Alpes genaamd ‘Volcans d’Auvergne’.

Site officiel du tourisme en Auvergne – Destination Volcans
Website: www.auvergne-destination-volcans.com

Ferme Equestre de Berthaire
Website: www.fermequestre-besse.monsite-orange.fr
Bekijk: Farm Equestre De Berthaire op Google Maps

Les Écuries de la Dordogne
Website: www.ecuries-mont-dore.com
Bekijk: Les Ecuries de la Dordogne op Google Maps

Website: www.auvergne-montgolfiere.com


Veelgestelde vragen (FAQ)


Vakantiehuis Murol beschikbaarheid en verhuurprijs, online reserveren!

Vakantiehuis Murol

Beschikbaarheid en prijzen

Boek nu, online reserveren!


Like, tweet, pin, deel, whatsapp en mail!