Restaurants in de Puy-de-Dôme

Restaurants in de Puy-de-Dôme

Restaurants in de Puy-de-Dôme

Heerlijk op vakantie in Frankrijk verblijvend in het vakantiehuis Murol waarbij lekker eten en de Franse keuken niet mag ontbreken! Je kunt natuurlijk de heerlijke ingrediënten en streekproducten halen op de lokale markt in het dorp, of steden in de buurt en lekker zelf gaan kokkerellen in de open keuken van het vakantiehuis Murol. Maar er zijn natuurlijk ook vele goede restaurants in de omgeving te vinden.

Restaurants in de Puy-de-Dôme
Je kunt tijdens de zomermaanden heerlijk uit eten op de vele terrasjes in de streek!

De geografische ligging van de Auvergne-Rhône-Alpes en de nogal zuinige mentaliteit van de bewoners zijn de inspiratiebron geweest voor veel van de culinaire specialiteiten van de regio.


Restaurants in Murol

Le Picotin
Le Picotin is een Italiaans restaurant waar alle gasten van ons vakantiehuis positief over spreken. Je kunt heerlijk Italiaans eten en niet alleen de pizza’s maar ook de steak tartaar, hamburgers of de typisch Franse Truffade zijn erg lekker. Le Picotin is een gezellig restaurant met een ongedwongen sfeerwaar je ook prima met je kinderen naartoe kan gaan.

Adres: Rue Georges Sand, 63790 Murol
Website: www.lepicotin63.fr


Restaurants in Clermont-Ferrand

Bougnat Burger
Wil je een overheerlijke hamburger eten? Dan is de Bougnat Burger  een echte aanrader! Het is eigenlijk een soort kleine snackbar maar de burgers zijn overheerlijk.  De Bougnat Burger serveert zelfgemaakte hamburgers vergezeld van zelfgemaakte friet en salades, allemaal gemaakt met een maximum aan lokale en regionale producten en zover het kan allemaal van biologische landbouw. Zo hebben ze bij de Bougnat Burger naast alle hamburgers ook een ‘organic grill’ en heerlijke wraps!

Tip: In het weekend zeker reserveren, want de Bougnat Burger is een populaire bestemming.

Adres: 10 Boulevard Léon Malfreyt, 63 000 Clermont-Ferrand
Website: www.bougnatburger.fr

Hotel le Lion – Bar et Brasserie
Brasserie Le Lion is gelegen aan het plein de Jaude, het is een gezellig restaurant waar het altijd druk is. Je kunt er lekker eten / lunchen in een gemoedelijke sfeer met gezellige muziek. Hier heerst een stedelijke en eigentijdse sfeer.

De brasserie biedt pizza’s, hamburgers, toast en regionale specialiteiten om van te genieten in de eetkamer of op het terras. Verder is er een mooie dessertkaart met o.a. chocolademousse met Fleur de Sel, Crème Brûlée en/of crêpes.

Adres: 16 Place de Jaude, 63000 Clermont-Ferrand
Telefoon: 0033 (0) 4 73 17 60 80
Website: www.hotel-le-lion-clermont.fr


Restaurants in Super-Besse

Les Planches
Na een mooie wandeling in Super-Besse is het zeker leuk om bij Les Planches te lunchen of avond te eten. Ook een heerlijk plekje voor een drankje in de zon.

Adres: Le rond point des pistes 15, 63610 Super-Besse
Website: www.sancy.com/restaurant/brasserie-des-pistes


Omgeving FAQs

Welke populaire attracties liggen er in de buurt van vakantiehuis Murol?

Populaire attracties in de buurt van vakantiehuis Murol zijn onder te verdelen in kinderactiviteiten en ouderactiviteiten. Denk aan een klimpark, zwemmeer, grote steden, dorpen of kastelen bezichtigen.

Ligt vakantiehuis Murol in de buurt van het dorpscentrum van Murol?

Ja, vakantiewoning Murol ligt in het dorp net aan de rand waar alle voorzieningen zijn, als twee bakkers, een ambachtelijke slager, restaurants en twee kleine supermarkten.

Zijn er historische locaties in de buurt van vakantiewoning Murol?

Veel gasten bezoeken het Chateau van Murol. Je ziet het al liggen vanaf je terras van de vakantiewoning en je loopt er zo naartoe.

Wat is er te doen in de omgeving van vakantiehuis Murol?

Vakantiehuis Murol ligt in de regio Auvergne-Rhônes-Alpes. In het departement Puy-de-Dôme. Midden in het vulkaan gebied waar je schitterend kunt wandelen, fietsen of motorrijden. Volop mogelijkheden om iets te ondernemen. Denk aan een veel sport- en kinderactiviteiten, lekker ergens eten, kastelen bezichtigen etc.

Kun je ook met de motor op vakantie naar vakantiehuis Murol?

Vakantiehuis Murol ligt in de regio Auvergne-Rhônes-Alpes. In het departement Puy-de-Dôme. Midden in het vulkaan gebied waar je schitterend kunt motorrijden. Schitterende bergroutes om te ontdekken!

Is vakantiehuis Murol geschikt als vakantie accommodatie voor een motorvakantie?

Vakantiehuis Murol ligt centraal gelegen in de regio Auvergne-Rhônes-Alpes. Verschillende routes zijn te ontdekken met de motor met als uitvalsbasis het vakantiehuis Murol?