Restaurants in de Puy-de-Dôme

Restaurants in de Puy-de-Dôme

Restaurants in de Puy-de-Dôme

Heerlijk op vakantie in Frankrijk verblijvend in het vakantiehuis Murol waarbij lekker eten en de Franse keuken niet mag ontbreken! Je kunt natuurlijk de heerlijke ingrediënten en streekproducten halen op de lokale markt in het dorp, of steden in de buurt en lekker zelf gaan kokkerellen in de open keuken van het vakantiehuis Murol. Maar er zijn natuurlijk ook vele goede restaurants in de omgeving te vinden.

Restaurants in de Puy-de-Dôme
Je kunt tijdens de zomermaanden heerlijk uit eten op de vele terrasjes in de streek!

De geografische ligging van de Auvergne-Rhône-Alpes en de nogal zuinige mentaliteit van de bewoners zijn de inspiratiebron geweest voor veel van de culinaire specialiteiten van de regio.


Restaurants in Murol

Le Picotin
Le Picotin is een Italiaans restaurant waar alle gasten van ons vakantiehuis positief over spreken. Je kunt heerlijk Italiaans eten en niet alleen de pizza’s maar ook de steak tartaar, hamburgers of de typisch Franse Truffade zijn erg lekker. Le Picotin is een gezellig restaurant met een ongedwongen sfeerwaar je ook prima met je kinderen naartoe kan gaan.

Adres: Rue Georges Sand, 63790 Murol
Website: www.lepicotin63.fr


Restaurants in Clermont-Ferrand

Bougnat Burger
Wil je een overheerlijke hamburger eten? Dan is de Bougnat Burger  een echte aanrader! Het is eigenlijk een soort kleine snackbar maar de burgers zijn overheerlijk.  De Bougnat Burger serveert zelfgemaakte hamburgers vergezeld van zelfgemaakte friet en salades, allemaal gemaakt met een maximum aan lokale en regionale producten en zover het kan allemaal van biologische landbouw. Zo hebben ze bij de Bougnat Burger naast alle hamburgers ook een ‘organic grill’ en heerlijke wraps!

Tip: In het weekend zeker reserveren, want de Bougnat Burger is een populaire bestemming.

Adres: 10 Boulevard Léon Malfreyt, 63 000 Clermont-Ferrand
Website: www.bougnatburger.fr

Hotel le Lion – Bar et Brasserie
Brasserie Le Lion is gelegen aan het plein de Jaude, het is een gezellig restaurant waar het altijd druk is. Je kunt er lekker eten / lunchen in een gemoedelijke sfeer met gezellige muziek. Hier heerst een stedelijke en eigentijdse sfeer.

De brasserie biedt pizza’s, hamburgers, toast en regionale specialiteiten om van te genieten in de eetkamer of op het terras. Verder is er een mooie dessertkaart met o.a. chocolademousse met Fleur de Sel, Crème Brûlée en/of crêpes.

Adres: 16 Place de Jaude, 63000 Clermont-Ferrand
Telefoon: 0033 (0) 4 73 17 60 80
Website: www.hotel-le-lion-clermont.fr


Restaurants in Super-Besse

Les Planches
Na een mooie wandeling in Super-Besse is het zeker leuk om bij Les Planches te lunchen of avond te eten. Ook een heerlijk plekje voor een drankje in de zon.

Adres: Le rond point des pistes 15, 63610 Super-Besse
Website: www.sancy.com/restaurant/brasserie-des-pistes


Veelgestelde vragen (FAQ)

Zijn er restaurants op loopafstand van het vakantiehuis Murol in de Puy-de-Dome?

Het ultieme vakantie gevoel is niets moet alles mag. Heb je een avondje geen zin om te koken loop je gemakkelijk het pittoreske dorpje Murol in, waar verschillende lekkere restaurants zijn. Ook in nabije dorpen als Besse-et-Saint-Anastaise en Saint Nectaire zijn volop restaurantjes te vinden voor een plat du jour of een heerlijk frans a la carte gerecht.


Vakantiehuis Murol beschikbaarheid en verhuurprijs, online reserveren!

Vakantiehuis Murol

Beschikbaarheid en prijzen

Boek nu, online reserveren!


Like, tweet, pin, deel, whatsapp en mail!