Over ons

Over ons

Wij, Patricia en Eugene de Jong zijn sinds 2011 de Nederlandse eigenaren van het Franse vakantiehuis Murol. In 2005 waren we al we naar Frankrijk geëmigreerd waar we een voormalige herenboerderij La-Bastide in het plaatsje Coussac-Bonneval in de Limousin uit 1100 hebben omgebouwd tot kleinschalig vakantiedomein.

Over ons
Wij heten jullie van harte welkom bij het Vakantiehuis Murol.

Vanuit twee drukke banen in Nederland, werden wij fulltime bouwers, gastheer en gastvrouw, en inmiddels zijn we een compleet gezin met twee dochters Annebel en Liselot. Na meerdere vakantie seizoenen is La-Bastide uitgegroeid tot een echt vakantiedomein (www.la-bastide.nl) met 8 vakantiehuizen en een eigen zwembad. Het is een vakantie bestemming voor jong en oud in alle seizoenen van het jaar.


2011 op zoek naar een bijzondere plek

In 2011 waren wij, Patricia en Eugene de Jong op zoek naar een bijzondere plek waar we vrije tijd door konden brengen met onze kinderen. We vonden deze plek, in een kleine ruïne midden in het Franse dorpje Murol. We hebben het huis helemaal zelf verbouwd en het werd een plek voor ons om heerlijk bij te komen in de wintermaanden. Na de drukke vakantieseizoenen op het vakantie domein La-Bastide. Het werd een plek om op te laden en weer nieuwe ideeën te maken voor volgende seizoenen.


Van huis in Murol naar vakantiehuis Murol!

Omdat wij alleen in de wintermaanden in Murol wonen, ontstond het idee om het huis voor in het voorjaar, de zomervakanties en het najaar als vakantiehuis aan te bieden. Het huis is gelegen in een heerlijk rustige omgeving, perfect om bij te komen van het hectische leven. Murol is centraal gelegen in de Franse regio Auvergne-Rhône-Alpes, departement Puy-de-Dôme en toch heel landelijk met veel natuur!


Vakantiehuis Murol, thuis in Frankrijk!
Patricia en Eugene – De Nederlandse eigenaren van vakantiehuis Murol


Wij hopen dat jullie net zoveel kunnen genieten van deze fijne plek, als wij de afgelopen jaren ook hebben gedaan!

Patricia en Eugene de Jong