Geniet in de overdekte loungeplek van vakantiehuis Murol

Geniet in de overdekte loungeplek

Geniet in de overdekte loungeplek

De overdekte loungeplek van 20 m2 van het vakantiehuis Murol is gelegen op de onderste woonlaag naast de badkamer. Als je binnen stapt in de overdekte sfeervolle loungeplek is de grote loungebank met kussens die praktisch van muur tot muur loopt direct zichtbaar. Verder staat er een houten eettafel met vier stoelen en ook nog twee relaxte loungestoelen voorzien van kussens. Deze ruime loungeplek is een heerlijke plek om te eten, borrelen, relaxen, loungen, de schaduw op te zoeken en/of te zonnen tijdens je verblijf in het vakantiehuis Murol!

Overdekte loungeplek van vakantiehuis Murol
De overdekte loungeplek van vakantiehuis Murol met lounge bank, eettafelset en loungestoelen!

Zoals je op de foto’s kan zien zijn de loungeplek en het erboven gelegen privé terras heerlijke plekken om buiten te zitten tijdens je verblijf in het vakantiehuis. En het kan zomaar gebeuren dat je op een gegeven moment eigenlijk niet meer weet of je nu op het privé terras op de tweede woonlaag of toch in de loungeplek op de eerste woonlaag wilt gaan zitten? Dat dilemma beschouwen we dan maar als een positief luxe probleem van het vakantiehuis Murol!


Een heerlijke plek om te chillen en te loungen

De loungeplek van het vakantiehuis Murol is voor veel gasten ook een heerlijke plek om te chillen en te loungen met het geluid van het beekje op de achtergrond, met de karaktervolle buitenmuren en de sfeervolle inrichting is de loungeplek een echte vakantieomgeving. De overdekte loungeplek wordt net zoals het erboven gelegen privé terras als een groot pluspunt gezien van het vakantiehuis Murol.

Overdekte loungeplek prive terras vakantiehuis Murol Puy-de-Dôme
Hier zie je de overdekte loungeplek en het prive terras van het vakantiehuis Murol in de Puy-de-Dôme.

Tip: In de punt van de loungeplek (buiten) kun je gemakkelijk een kinderbadje plaatsen waarin de allerkleinsten kunnen spelen en afkoelen.


De loungeplek is echt super, we hebben er veel gezellige momenten beleefd met z’n allen!
Echtpaar met kinderen – juli