Geniet in de overdekte loungeplek van vakantiehuis Murol

Geniet in de overdekte loungeplek

Geniet in de overdekte loungeplek

De overdekte loungeplek van 20 m2 van het vakantiehuis Murol is gelegen op de onderste woonlaag naast de badkamer. Als je binnen stapt in de overdekte sfeervolle loungeplek is de grote loungebank met kussens die praktisch van muur tot muur loopt direct zichtbaar. Verder staat er een houten eettafel met vier stoelen en ook nog twee relaxte loungestoelen voorzien van kussens. Deze ruime loungeplek is een heerlijke plek om te eten, borrelen, relaxen, loungen, de schaduw op te zoeken en/of te zonnen tijdens je verblijf in het vakantiehuis Murol!

Overdekte loungeplek van vakantiehuis Murol
De overdekte loungeplek van vakantiehuis Murol met lounge bank, eettafelset en loungestoelen!

Zoals je op de foto’s kan zien zijn de loungeplek en het erboven gelegen privé terras heerlijke plekken om buiten te zitten tijdens je verblijf in het vakantiehuis. En het kan zomaar gebeuren dat je op een gegeven moment eigenlijk niet meer weet of je nu op het privé terras op de tweede woonlaag of toch in de loungeplek op de eerste woonlaag wilt gaan zitten? Dat dilemma beschouwen we dan maar als een positief luxe probleem van het vakantiehuis Murol!


Een heerlijke plek om te chillen en te loungen

De loungeplek van het vakantiehuis Murol is voor veel gasten ook een heerlijke plek om te chillen en te loungen met het geluid van het beekje op de achtergrond, met de karaktervolle buitenmuren en de sfeervolle inrichting is de loungeplek een echte vakantieomgeving. De overdekte loungeplek wordt net zoals het erboven gelegen privé terras als een groot pluspunt gezien van het vakantiehuis Murol.

Overdekte loungeplek prive terras vakantiehuis Murol Puy-de-Dôme
Hier zie je de overdekte loungeplek en het prive terras van het vakantiehuis Murol in de Puy-de-Dôme.

Tip: In de punt van de loungeplek (buiten) kun je gemakkelijk een kinderbadje plaatsen waarin de allerkleinsten kunnen spelen en afkoelen.


De loungeplek is echt super, we hebben er veel gezellige momenten beleefd met z’n allen!
Echtpaar met kinderen – juli


Veelgestelde vragen (FAQ)

Staat het vakantiehuis Murol in de Auvergne op een vakantiepark?

Het vrijstaande vakantiehuis Murol staat niet op een vakantiepark. Het is een vrijstaand dorpshuis in het pittoreske dorp Murol in de Auvergne. Na aankomst heb je de auto of motor niet meer nodig om je boodschappen te doen, lekker uit eten te gaan of te gaan wandelen.

Is de vakantiewoning Murol in de Puy-de-Dôme een natuurhuisje?

De vrijstaande vakantiewoning Murol is zeker een natuurhuisje. Het ligt in het pittoreske Franse dorp Murol en er starten schitterende wandel- en fietsroutes direct vanaf de vakantiewoning. Binnen twee 2 minuten bevind je je midden in de prachtige vulkaan natuur van de Puy-de-Dôme.

Wat maakt vakantiehuis Murol in Auvergne-Rhône-Alpes een bijzonder plekje?

Het vakantiehuis Murol in de Auvergne-Rhône-Alpes is een bijzonder plekje om vakantie te vieren, omdat alles wat je kunt verzinnen voor een perfecte vakantiebestemming in Frankrijk aanwezig is. Sfeervol en luxe vakantiehuis voor 2-4 personen. Gelegen aan de rand van het Franse pittoreske dorp Murol. Je kunt lopend naar de echte Franse bakker. Groot privé terras en een overdekte loungeplek. Vakantiehuis Murol is een hond vriendelijke vakantieaccommodatie. Uitzicht vanaf je terras op het Château Murol, je wandelt er zo naar toe. Perfecte wandelvakantie. De wandelroutes beginnen al bij de voordeur. Geschikt als mountainbike of fietsvakantie. Schitterende fietsroutes door het vulkaan gebied van de Puy-de-Dôme. Wil je een autovakantie of motorvakantie. De puy-de-Dôme met vakantiehuis Murol is op de motor of met de auto 935 kilometer vanaf Utrecht.

Welke populaire attracties liggen er in de buurt van vakantiehuis Murol?

Populaire attracties in de buurt van vakantiehuis Murol zijn onder te verdelen in kinderactiviteiten en ouderactiviteiten. Denk aan een klimpark, zwemmeer, grote steden, dorpen of kastelen bezichtigen.

Ligt vakantiehuis Murol in de buurt van het dorpscentrum van Murol?

Ja, vakantiewoning Murol ligt in het dorp net aan de rand waar alle voorzieningen zijn, als twee bakkers, een ambachtelijke slager, restaurants en twee kleine supermarkten.

Zijn er historische locaties in de buurt van vakantiewoning Murol?

Veel gasten bezoeken het Chateau van Murol. Je ziet het al liggen vanaf je terras van de vakantiewoning en je loopt er zo naartoe.

Wat is er te doen in de omgeving van vakantiehuis Murol?

Vakantiehuis Murol ligt in de regio Auvergne-Rhônes-Alpes. In het departement Puy-de-Dôme. Midden in het vulkaan gebied waar je schitterend kunt wandelen, fietsen of motorrijden. Volop mogelijkheden om iets te ondernemen. Denk aan een veel sport- en kinderactiviteiten, lekker ergens eten, kastelen bezichtigen etc.

Kun je ook met de motor op vakantie naar vakantiehuis Murol?

Vakantiehuis Murol ligt in de regio Auvergne-Rhônes-Alpes. In het departement Puy-de-Dôme. Midden in het vulkaan gebied waar je schitterend kunt motorrijden. Schitterende bergroutes om te ontdekken!

Is vakantiehuis Murol geschikt als vakantie accommodatie voor een motorvakantie?

Vakantiehuis Murol ligt centraal gelegen in de regio Auvergne-Rhônes-Alpes. Verschillende routes zijn te ontdekken met de motor met als uitvalsbasis het vakantiehuis Murol?


Vakantiehuis Murol beschikbaarheid en verhuurprijs, online reserveren!

Vakantiehuis Murol

Beschikbaarheid en prijzen

Boek nu, online reserveren!


Like, tweet, pin, deel, whatsapp en mail!