Privé terras vakantiehuis Murol

Groot privé terras goed gelegen op de zon

Groot privé terras goed gelegen op de zon

Bij aankomst bij het vakantiehuis Murol valt gelijk het grote privé terras van 20 m2 in het oog. Vanaf je terras heb je aan de ene kant zicht op het pittoreske dorp en de stromende rivier de la Couze-Chambon en aan de andere kant het château van Murol met het daarbij behorende park Pré-Long. In de loop van de ochtend tot in de avond is er zon en om schaduw te creëren is er een mooi zonnedoek gespannen over een gedeelte van het terras.

Privé terras vakantiehuis Murol
Het privé terras bij vakantiehuis Murol met tafel, stoelen, zonnedoek en zonnestoelen.

Het terras heeft een ruime eettafel met 4 stoelen en is een ideale plek om gezellig met zijn allen lekker te ontbijten, lunchen of te dineren. Gewoon de krant te lezen met een kopje koffie of een spelletje te spelen. Een wijntje drinken, met een Franse kaas en heerlijke streekproducten erbij? Geen probleem! En ondertussen zie je de bedrijvigheid van het dorpje Murol vanaf je eigen terras. Zin om even lekker te zonnen, strijk dan neer in één van de twee comfortabele zonnestoelen.


Van ’s morgens tot ’s avonds een heerlijke plek

Het terras van Vakantiehuis Murol is voor veel gasten een heerlijke plek en geeft een echt vakantiegevoel, het geluid van het beekje, de karaktervolle buitenmuur en het zitten in de buitenlucht is dan ook door vele gasten geprezen. Het privé terras wordt net zoals de eronder gelegen overdekte loungeplek als een groot pluspunt gezien van het vakantiehuis Murol.

Vakantiehuis Murol met groot terras
Het terras van vakantiehuis Murol is van ’s morgens tot ’s avonds is het terras een heerlijke plek!

Genoten van het zonnetje op het terras, in de ligstoel met wijntjes en hapjes uit de streek!
Gelukkig stel – juni