Privé terras vakantiehuis Murol

Groot privé terras goed gelegen op de zon

Groot privé terras goed gelegen op de zon

Bij aankomst bij het vakantiehuis Murol valt gelijk het grote privé terras van 20 m2 in het oog. Vanaf je terras heb je aan de ene kant zicht op het pittoreske dorp en de stromende rivier de la Couze-Chambon en aan de andere kant het château van Murol met het daarbij behorende park Pré-Long. In de loop van de ochtend tot in de avond is er zon en om schaduw te creëren is er een mooi zonnedoek gespannen over een gedeelte van het terras.

Privé terras vakantiehuis Murol
Het privé terras bij vakantiehuis Murol met tafel, stoelen, zonnedoek en zonnestoelen.

Het terras heeft een ruime eettafel met 4 stoelen en is een ideale plek om gezellig met zijn allen lekker te ontbijten, lunchen of te dineren. Gewoon de krant te lezen met een kopje koffie of een spelletje te spelen. Een wijntje drinken, met een Franse kaas en heerlijke streekproducten erbij? Geen probleem! En ondertussen zie je de bedrijvigheid van het dorpje Murol vanaf je eigen terras. Zin om even lekker te zonnen, strijk dan neer in één van de twee comfortabele zonnestoelen.


Van ’s morgens tot ’s avonds een heerlijke plek

Het terras van Vakantiehuis Murol is voor veel gasten een heerlijke plek en geeft een echt vakantiegevoel, het geluid van het beekje, de karaktervolle buitenmuur en het zitten in de buitenlucht is dan ook door vele gasten geprezen. Het privé terras wordt net zoals de eronder gelegen overdekte loungeplek als een groot pluspunt gezien van het vakantiehuis Murol.

Vakantiehuis Murol met groot terras
Het terras van vakantiehuis Murol is van ’s morgens tot ’s avonds is het terras een heerlijke plek!

Genoten van het zonnetje op het terras, in de ligstoel met wijntjes en hapjes uit de streek!
Gelukkig stel – juni


Groot prive terras goed gelegen op de zon

Staat het vakantiehuis Murol in de Auvergne op een vakantiepark?

Het vrijstaande vakantiehuis Murol staat niet op een vakantiepark. Het is een vrijstaand dorpshuis in het pittoreske dorp Murol in de Auvergne. Na aankomst heb je de auto of motor niet meer nodig om je boodschappen te doen, lekker uit eten te gaan of te gaan wandelen.

Is de vakantiewoning Murol in de Puy-de-Dôme een natuurhuisje?

De vrijstaande vakantiewoning Murol is zeker een natuurhuisje. Het ligt in het pittoreske Franse dorp Murol en er starten schitterende wandel- en fietsroutes direct vanaf de vakantiewoning. Binnen twee 2 minuten bevind je je midden in de prachtige vulkaan natuur van de Puy-de-Dôme.

Wat maakt vakantiehuis Murol in Auvergne-Rhône-Alpes een bijzonder plekje?

Het vakantiehuis Murol in de Auvergne-Rhône-Alpes is een bijzonder plekje om vakantie te vieren, omdat alles wat je kunt verzinnen voor een perfecte vakantiebestemming in Frankrijk aanwezig is. Sfeervol en luxe vakantiehuis voor 2-4 personen. Gelegen aan de rand van het Franse pittoreske dorp Murol. Je kunt lopend naar de echte Franse bakker. Groot privé terras en een overdekte loungeplek. Vakantiehuis Murol is een hond vriendelijke vakantieaccommodatie. Uitzicht vanaf je terras op het Château Murol, je wandelt er zo naar toe. Perfecte wandelvakantie. De wandelroutes beginnen al bij de voordeur. Geschikt als mountainbike of fietsvakantie. Schitterende fietsroutes door het vulkaan gebied van de Puy-de-Dôme. Wil je een autovakantie of motorvakantie. De puy-de-Dôme met vakantiehuis Murol is op de motor of met de auto 935 kilometer vanaf Utrecht.

Welke populaire attracties liggen er in de buurt van vakantiehuis Murol?

Populaire attracties in de buurt van vakantiehuis Murol zijn onder te verdelen in kinderactiviteiten en ouderactiviteiten. Denk aan een klimpark, zwemmeer, grote steden, dorpen of kastelen bezichtigen.

Ligt vakantiehuis Murol in de buurt van het dorpscentrum van Murol?

Ja, vakantiewoning Murol ligt in het dorp net aan de rand waar alle voorzieningen zijn, als twee bakkers, een ambachtelijke slager, restaurants en twee kleine supermarkten.

Zijn er historische locaties in de buurt van vakantiewoning Murol?

Veel gasten bezoeken het Chateau van Murol. Je ziet het al liggen vanaf je terras van de vakantiewoning en je loopt er zo naartoe.

Wat is er te doen in de omgeving van vakantiehuis Murol?

Vakantiehuis Murol ligt in de regio Auvergne-Rhônes-Alpes. In het departement Puy-de-Dôme. Midden in het vulkaan gebied waar je schitterend kunt wandelen, fietsen of motorrijden. Volop mogelijkheden om iets te ondernemen. Denk aan een veel sport- en kinderactiviteiten, lekker ergens eten, kastelen bezichtigen etc.

Kun je ook met de motor op vakantie naar vakantiehuis Murol?

Vakantiehuis Murol ligt in de regio Auvergne-Rhônes-Alpes. In het departement Puy-de-Dôme. Midden in het vulkaan gebied waar je schitterend kunt motorrijden. Schitterende bergroutes om te ontdekken!

Is vakantiehuis Murol geschikt als vakantie accommodatie voor een motorvakantie?

Vakantiehuis Murol ligt centraal gelegen in de regio Auvergne-Rhônes-Alpes. Verschillende routes zijn te ontdekken met de motor met als uitvalsbasis het vakantiehuis Murol?


Vakantiehuis Murol beschikbaarheid en verhuurprijs, online reserveren!

Vakantiehuis Murol

Beschikbaarheid en prijzen

Boek nu, online reserveren!


Like, tweet, pin, deel, whatsapp en mail!