Vakantiehuis Murol met sfeervolle woonkamer en open keuken

Sfeervolle woonkamer met open keuken

Sfeervolle woonkamer met open keuken

Het vakantiehuis Murol heeft een sfeervolle woonkamer met een open keuken en eethoek. De inrichting is zomers stoer en er wordt ook veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, leer en natuursteen. De witte muren en het deels wit geverfde houtwerk in combinatie met het interieur geven een rustige frisse uitstraling!

Vakantiehuis Murol met sfeervolle woonkamer en open keuken
Vakantiehuis Murol met een sfeervolle woonkamer, open keuken en eethoek.

Woonkamer met fijne eethoek

In de woonkamer is een fijne eethoek ingericht en deze is voorzien van een ruime tafel met gemakkelijke leren stoelen. Naast ontbijt, lunch, diner is het ook een goede plek om spelletjes met de kinderen te doen, op de laptop te surfen, of gewoon om even rustig te zitten. In de woonkamer staat ook een stoere tweepersoons leren bank en deze bank is perfect om even lekker te relaxen met een Frans streek wijntje, heerlijk fris biertje of een warme muntthee. Zin om te zappen? In de woonkamer staat een televisie met o.a. Nederlandse kanalen.


Vrouwlief aan het kokkerellen en ik languit op de bank, Tour de France op tv, wijntje erbij. Helemaal top!
Gelukkige echtgenoot – juli


Open keuken met luxe combi oven

De open keuken in het vakantiehuis is van vele gemakken voorzien. De open keuken heeft een mooi natuurstenen aanrechtblad met wasbak,keramische kookplaat en een luxe combi oven. Met de heerlijke ingrediënten en streekproducten uit de Puy-de-Dôme van de lokale markt in het dorp of steden in de buurt kan je lekker kokkerellen en heerlijke (streek)gerechten maken.

Vakantiehuis Murol met open keuken en luxe combi oven
Heerlijk kokkerellen met streekproducten in de open keuken met luxe combi oven van het Vakantiehuis Murol.

Lekkere gerechten maken in je eigen Franse keuken!
Echtpaar – augustus