Vakantiehuis Murol

Vakantiehuis Murol

Vakantiehuis Murol is een sfeervol vrijstaand 2-4 persoons vakantiehuis van 50 m2 met 3 woonlagen. Het vakantiehuis is centraal gelegen in het pittoreske authentieke Franse dorpje Murol. De omgeving (regio Auvergne-Rhône-Alpes, departement Puy-de-Dôme) is onderdeel van ‘Het Centraal Massief’ in het centraal-zuidelijke deel van Frankrijk en bestaat uit bergen met vulkanische oorsprong, plateaus, bossen en het natuurlijke stuwmeer Lac Chambon op nog geen 2,5km afstand.

Vakantiehuis Murol: “Samen genieten en leuke dingen ondernemen met elkaar”

Aan de overkant van het vakantiehuis beginnen ook direct de schitterende wandelroutes die de regio de Puy-de-Dôme rijk is. Zo heb je tijdens je vakantie in het vakantiehuis Murol het gemak van het centrum en de schoonheid van het Franse landschap op loopafstand!


Een zomers stoer interieur van natuurlijke materialen

De inrichting van het vakantiehuis is zomers stoer en er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, leer en natuursteen. Veel muren en delen van het houtwerk zijn wit geverfd en dat creëert weer een rustige frisse uitstraling!


Indeling vrijstaand vakantiehuis Murol

Het vrijstaande 2-4 persoons vakantiehuis Murol is 50 m2 en bestaat uit drie woonlagen. Op de 1ste woonlaag is de badkamer en de overdekte loungeplek. Op de 2de woonlaag is de woonkamer met open keuken en het afgesloten privé terras. En de derde woonlaag is ingericht als slaapkamer met de slaapvide.

Indeling Vakantiehuis Murol, Frankrijk, Auvergne-Rhône-Alpes, Puy-de-Dôme

Eerste woonlaag (badkamer & loungeplek)
De eerste woonlaag heeft een grote badkamer met inloopdouche, badmeubel en toilet. Tevens staan hier achter grote eiken deuren verscholen een wasmachine en droger. Naast de badkamer is de overdekte loungeplek van 20 m2.

Tweede woonlaag (woonkamer & open keuken & terras)
De tweede woonlaag is ingericht als woonkamer met open keuken en heeft een afgesloten privé terras van 20 m2. De open keuken is van vele gemakken voorzien. In het woonkamer gedeelte staat een eettafel set en een lekkere leren bank. Het naastgelegen privé terras heeft een tafel, stoelen, zonnedoek en zonnestoelen.

Derde woonlaag (slaapkamer & vide)
De derde woonlaag is ingericht als slaapkamer met slaapvide. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, wastafelmeubel en een apart toilet. In de nok is een slaapvide voor kinderen gecreëerd. Deze slaapvide is te bereiken via een touwladder, dat is een echt avontuur voor de kids!


Door de combinatie van binnen- en buitenleven kan je volop genieten tijdens je verblijf in het vakantiehuis Murol!
Patricia en Eugene – De Nederlandse eigenaren van vakantiehuis Murol


Overdekte loungeplek en het afgesloten privé terras

De overdekte loungeplek en het afgesloten privé terras zijn heerlijke plekken om te eten, borrelen, relaxen, loungen en/of te zonnen tijdens je verblijf in het vakantiehuis Murol!

De loungeplek van vakantiehuis Murol, met grote loungebank, tafel en kussens!

Live like a local?

Wil je tijdens je vakantie verblijven midden in het centrum en “Live like a local?”, dan ben je bij vakantiehuis Murol aan het juiste adres! Bakker, slager, supermarkt, restaurantjes en winkeltjes alles is op loopafstand, en op woensdag is er de wekelijkse markt welke in de zomer door het gehele dorp heen loopt.

Uitzicht op het dorp vanaf het afgesloten privé terras van vakantiehuis Murol.

Vakantie vieren in het vakantiehuis Murol voelt als het echte Franse leven. Het is daarom natuurlijk niet voor niks dat ons vakantiehuis is vernoemd naar het bedrijvige en pittoreske authentieke dorpje Murol.


Heerlijk om 2 weken te mogen leven als God in Frankrijk!
Echtpaar – augustus